top of page

El Centre rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat


La Generalitat de Catalunya ha concedit la Creu de Sant Jordi al Centre Sant Pere Apòstol "per la seva dedicació, des de fa 125 anys, a la integració de les persones, la solidaritat i el foment de projectes col·lectius". Aquest és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part del Govern.

En la comunicació oficial, la Generalitat explica del Centre: "Nascut per tal de donar formació i esbarjo als infants i joves que treballaven a les bòbiles i fàbriques dels barris de Sant Pere i la Barceloneta, avui és un espai d'activitats socioculturals que acull 25 entitats i col·lectius, des de grups excursionistes fins a associacions culturals".

El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que s'han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. La distinció es va crear el 1981 i qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

Més Notícies
bottom of page