top of page
LOGO MADRIGALISTES.jpg

Coral Madrigalistes de Catalunya

Contacte:

Se’ns pot trobar al Centre els dimarts de 20 a 22 hores.

 

Email: coralmadrigalistes@gmail.com

Presidenta: Ma Àngels Cuesta 667 31 44 16
Director: Àngel Villagrasa 656 23 18 66
Secretària: Pilar Delgado 676 66 24 55

CORAL MADRIGALISTES.png
Qui som?

La Coral Madrigalistes de Catalunya es va fundar dins l’àmbit de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, i sota la direcció del mestre Josep M. Castelló (1936-2001), va passar ràpidament de les cançons de muntanya a un repertori molt més ampli i fins a arribar al d’avui.


Durant el seu mestratge i per iniciativa seva, sorgiren les "Festes de la Cançó de Muntanya" i les "Jornades Internacionals de Cant Coral de Barcelona".

Què fem?

La Coral ha actuat a la major part de les autonomies de l’Estat espanyol i a gran part d’Europa com a França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Polònia, Romania i Iugoslàvia. També ha participat en el projecte “Coral de la Unió Europea” i en nombrosos actes organitzats per la Federació Catalana d’Entitats Corals.

 

Vinculada a la vida social i cultural de Barcelona, la Coral ha participat en actes de nombroses entitats i associacions, i li ha permès actuar en diferents i destacats escenaris, com són el Palau de la Música, Gran Teatre del Liceu, Saló de Cent i Saló de Cròniques de l'Ajuntament, Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, El Saló del Tinell, Catedral, Santa Maria del Mar, Santa Àgueda, La Sagrada Família, Monestir de Montserrat, entre d'altres.


L’actual director és Àngel Villagrasa Pérez. Sota el seu mestratge, ha interpretat El Messies de Handel, Rèquiem de Mozart, Magnificat de Vivaldi i Glòria de Vivaldi.


Actualment, segueix treballant en aquesta línia d’obres de grans compositors, sense oblidar el repertori habitual de cançó catalana i popular, cançó de muntanya i cançó internacional.

bottom of page