TEATRE DE CONFINAMENT!
V.O.S. (Versió Original Subtitulada)
Versió Original Subtitulada 01
Versió Original Subtitulada 03
Versió Original Subtitulada 02
Versió Original Subtitulada 04
La Princesa Promesa
La Princesa Promesa 01
La Princesa Promesa 03
La Princesa Promesa 02
La Princesa Promesa 04
El Centre rep la Creu de Sant Jordi!

El passat 3 de maig de 2017 vam rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i ho vam celebrar amb els socis que ens esperaven al Centre! El president Carles Puigdemont ens va dedicar aquestes paraules: "Moltes gràcies per la feina impagable que esteu fent i heu fet"

Pastorets 

Selecció d'imatges dels Pastorets.

Gran jornada de portes obertes d'inauguració

Activitats realitzades per les diverses entitats del Centre 
durant les portes obertes del diumenge 18 de setembre, en motiu de la inauguració del nou teatre i el nou auditori. Més informació aquí.

Festa Major del Casc Antic

Imatges de la Festa Major dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. El Centre participa de manera activa en l'organització i realizació de les diverses activitats.

Acte d'inici del 125è aniversari del Centre

Imatges de l'acte del passat 2 de febrer de 2016 que va donar el tret de sortida a les celebracions del 125è aniversari del Centre. Amb la conferència 'Pinzellades de la vida del Centre', a càrrec de Jaume Saladrigas.

Inauguració oficial dels nous espais

Acte institucional d'inaguració del nou Teatre GESPA i el nou Auditori Cullell i Fabra, celebrat el dissabte 17 de setembre de 2016 amb la presència d'autoritats com la regidora de Ciutat Vella Gala Pin, el segon tinent d'alcalde Jaume Collboni i el director de cultura popular de la Generalitat de Catalunya Lluís Puig. Tota la informació aquí​.

Teatre al Centre

Imatges de les obres de teatre al Centre. Formats pels grups de Teatre Gespa (un grup de teatre infantil i dos grups de teatre juvenil El Polvorí i El Gaspatxo), Telóbert i el grup artístic el GALL.

Activitats del Centre

Imatges de les activitats del Centre, com la Calçotada, l'ofrena de l'onze de setembre, Sant Jordi, el Quinto de Nadal, les colònies del Centre i moltes activitats més.

Centre Sant Pere Apòstol

Carrer Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona

T. 932682509

Horari d'atenció:

  • de 17 a 21'30 h. de dilluns a dijous

  • de 17 a 22 h. divendres i dissabtes

  • de 10 a 14 h. dilluns, dimecres i divendres 

info@centresantpere.com

© 2016 by Centre Sant Pere Apòstol.  

Disseny by sacdisseny.com