Coral ALittleNote

Correu electrònic: info@alittlenote.net

Més informació: www.alittlenote.net

                                www.facebook.com/alittlenote

                                TW: @alittlenotebcn

Qui som?

La Coral ALittleNote és un cor de música moderna fundat l'octubre del 2010. En formen part una vintena de cantaires, i el nostre repertori inclou gèneres diversos com el rock, el pop, el jazz i temes de musicals, amb voluntat de passar-ho bé i fer-ho passar bé al públic. Assagem els dilluns de 20.30 a 22 hores.

Què fem?

ALittleNote fa concerts en benefici de les organitzacions que li demanen, i també han participat en espectacles musicals, com Pirates de Dagoll Dagom o els Pastorets, representades per la companyia de Teatre GESPA. També han participat en un taller de musicals, organitzat per la Fcec, realitzant el concert de cloenda del taller al Palau de la Música Catalana. D'alta banda, també han organitzat activitats amb inscripcions obertes a gent externa a la coral, com ara un taller de Percussió corporal dirigit pel Santi Serratosa.

Darrerament han participat a La Marató de TV3 fent un concert juntament amb la coral Ressó i el Cor Amarcord. Durant els primers quatre anys va dirigir la coral el Guillem Baladia.

 

Actualment el director és Andreu Brunat, qui s'ha format com a flautista de bec i director coral al Conservatori Superior de Música de Barcelona, al Conservatori d'Amsterdam, a l'ESMUC com a alumne extern i a la Universitat Ramon Llull on va obtenir el postgrau de direcció coral. També ha cursat estudis de rítmica Dalcroze a l'Institut Llogueres i d'interpretació i direcció escènica a l'escola Tamquam.

Actualment desenvolupa la seva tasca professional dins del món coral com a director de diverses corals (Cor de Vacarisses, Coral Xiribec, Cor ALittleNote). Actua com intèrpret, compositor i promotor del projecte Maridatge Musical i com a membre del quartet En Bloc, a banda de participar com a músic freelance en projectes escènics i musicals puntuals.

Centre Sant Pere Apòstol

Carrer Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona

T. 932682509

Horari d'atenció:

  • de 17 a 21'30 h. de dilluns a dijous

  • de 17 a 22 h. divendres i dissabtes

  • de 10 a 14 h. dilluns, dimecres i divendres 

info@centresantpere.com

© 2016 by Centre Sant Pere Apòstol.  

Disseny by sacdisseny.com