top of page

Coral ALittleNote

Correu electrònic: info@alittlenote.net

Més informació: www.alittlenote.net

                                www.facebook.com/alittlenote

                                Instagram: @alittlenotebcn

Qui som?

ALittleNote som un cor de música moderna, amb seu a Barcelona i fundat l'any 2010. Amb una clara vocació lúdica, el repertori inclou diversos gèneres com pop, rock, funky, bossanova o musicals, amb voluntat de passar-ho bé i fer-ho passar bé al públic. Assagem els dilluns de 20.30 a 22.30 hores.

Què fem?
foto assaig Juan.jpg

Ens agrada fer concerts a benefici d’organitzacions que ens ho demanin, i també hem participat en espectacles musicals, com Pirates, representada per la companyia Teatre Gespa, Els pastorets o el musical Hairspray, representat per la companyia El Gall. També hem participat en un taller de musicals, organitzat per la Fcec, realitzant el concert de cloenda del taller al Palau de la Música Catalana. D’altra banda, també hem organitzat activitats al Centre amb inscripcions obertes a gent de fora de la coral, com ara un taller de Percussió corporal dirigit pel Santi Serratosa, bateria dels grups Astrio i Gossos.  

L'any 2014 vam participar a la Marató de TV3 fent un concert juntament amb la coral Ressò i el cor Amarcord i al 2015 vam repetir amb un concert a Caldes de Montbui amb diversos cors.

Actualment el nostre director és Juan Bertrand, que va estudiar composició musical a l’ESMuC amb Albert Guinovart i piano a l’Escola Marshall de Barcelona. Com a membre del quartet vocal a cappella The Hanfris Quartet, ha desenvolupat una carrera concertística que l’ha portat a cantar i a competir a Suècia, Anglaterra, Holanda i els Estats Units entre d’altres, guanyant el 4rt premi del campionat europeu de música barbershop, i quatre vegades el 1er premi al campionat espanyol. Paral·lelament, ha desenvolupat una tasca pedagògica al voltant de la música vocal a cappella d’estil nord-americà a través de tallers a cors i a escoles.

S’ha format com a cantant amb professors tant de l’àmbit del clàssic com de modern com Martha Mathéu, Oriol Rosés, Mikael Wikström, Jazmina Azlor, Lambert Climent i Salvador Parron. Ha estat membre i ha col·laborat amb algunes de les formacions corals més destacades dintre del territori català com el Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona, el Cor Madrigal, el Cor Jove de l’Orfeó Català o el cor ARSinNOVA de Barcelona. També ha col·laborat com a solista amb les formacions de l’Orquestra Barroca Catalana i l’orquestra dels concerts participatius organitzats per Bach Zum Mitsingen.

Ha compaginat l’activitat concertística i pedagògica amb la docència a diferents escoles i conservatoris i, actualment, és professor titular del Conservatori Professional de Música de Bellaterra.

bottom of page