Sala Cafè

Espai de convivència de tots els usuaris del Centre, on es desenvolupa gran part del temps lúdic, creant un caliu de relació amb tothom que visita el Centre.

Bar Social del  Centre

Els germans Claveguera som els encarregats de dur a terme una nova etapa del Bar Social del Centre. Una etapa que encarem amb molta il·lusió i esforç per oferir als socis i sòcies de la casa un bon servei. Hem fet modificacions de la carta que hi havia, incorporant nous productes sota les categories Premium: entrepans i tapes que requereixen un xic més d’elaboració, pa i cervesa sense gluten per a les persones celíaques, llet sense lactosa per als intolerants a la lactosa, llet d’avena pels que busquen una alternativa a la llet de procedència animal, i altres novetats.

 

A més, volem oferir un producte fresc i de qualitat. És per això que dia a dia visitem el Mercat de Santa Caterina per nodrir-nos del millor peixi carn fresca per elaborar els nostres plats dels migdies i els nostres entrepans, i també visitem la fruiteria i

verduleria cada dia per seleccionar el producte que ens interessa.

A part del producte fresc, hem realitzat diferents proves i tastos per seleccionar productes com el cafè i les infusions, el pa i les pastes, que fornegem nosaltres mateixos, i els embotits, que portem expressament d’Osona. Així doncs, informar-vos que estem completament a la vostra disposició per a la celebració de qualsevol esdeveniment, àpat, festa d’aniversari o per donar servei en actes puntuals fora de l’horari habitual del Centre. Esperem que ens visiteu ben aviat i, en cas d’haver-ho fet ja, que hagueu quedat prou satisfets com per tornar!

I segueix-nos a les xarxes socials per descobrir totes les novetats!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Centre Sant Pere Apòstol

Carrer Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona

T. 932682509

Horari d'atenció:

  • de 17 a 21'30 h. de dilluns a dijous

  • de 17 a 22 h. divendres i dissabtes

  • de 10 a 14 h. dilluns, dimecres i divendres 

info@centresantpere.com

© 2016 by Centre Sant Pere Apòstol.  

Disseny by sacdisseny.com