top of page

A. Musical Mestres Directors

Correu electrònic: monforn@gmail.com

Més informació: www.ammd.cat

                                 

Qui som?

L'Associació Musical de Mestres Directors va néixer l'any 1988 prenent el relleu de l'Agrupación Española de Maestros Directores y Concertadores de Barcelona (1920), del "Patronat de Músics" i del "Montepio de Músics", com una associació lliure que pretén ser un punt de trobada dels músics, i tots aquells que estimen aquest art.

 

L'Associació Musical de Mestres Directors està presidida, des de la seva fundació, pel Mestre Agustí Cohí Grau que va rebre la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya en reconeixement a la seva trajectòria com a pedagog, director i compositor, amb una àmplia producció musical.

Què fem?

L'Associació disposa d'un important arxiu musical, tant de partitures com de literatura musical i documents de l'"Agrupación", en la seva època de sindicat, i del "Montepio" i el "Patronat", que està a l'abast d'investigadors i de tot aquell que estigui interessat en aquest tema.

 

A la nostra pàgina web trobareu articles del nostre butlletí “Vibracions”, noticies, concerts, biografies dels nostres músics, efemèrides, etc. Volem que sigui una finestra oberta a tothom i és per aquest motiu que us animem a col·laborar amb nosaltres participant amb treballs i informacions musicals dins del camp de la música clàssica de tots els temps. Tanmateix anirem introduint informació del material que disposem en el nostre antic i valuós arxiu musical i que posem a la vostra disposició.

bottom of page