top of page

Seminari Taifa

Correu electrònic: seminaritaifa@seminaritaifa.org

Més informació: www.seminaritaifa.org

                          Facebook

                          Twitter

Qui som?

El Seminari d'Economia Crítica Taifa el formen un conjunt de persones, que majoritàriament provenen de les facultats d'economia, ja sigui com a alumnes, exalumnes o bé professors i professores. Descontents amb l'enfocament econòmic dominant de les universitats actuals, completament monopolitzades pel corrent de pensament neoclàssic i neoliberal, amb molt poca capacitat explicativa d'allò que succeeix en el si de la nostra societat, decidírem crear, fa prop de 15 anys, un grup d'estudi d'economia des d'una perspectiva crítica.

Què fem?

Al Seminari Taifa es desenvolupen diferents tasques i estudis per entendre i analitzar l'economia des d'una perspectiva crítica. D'una manera planera, aquestes tasques es podrien dividir entre les que tenen un marcat component d'autoformació, i que impliquen una major continuïtat, i les que tenen un caràcter més divulgatiu i enfocat a l'exterior.

El Seminari Taifa es tracta d'un seminari d'economia i, per tant, majoritàriament les persones que el formen provenen de les facultats d'economia. No obstant això, en cap cas s'exclou la participació a gent d'altres àmbits sempre que tinguin interès i ganes de treballar i aprendre. A més a més, hi ha cursos i xerrades aptes per a tots els públics i si es té interès a participar en algun dels cursos, des del Seminari Taifa es poden recomanar el que creiem més adient segons el nivell i/o les ganes i ritme d'aprenentatge.

 

bottom of page