top of page

Concurs de cartells de la Festa Major del Casc Antic


La Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic ha obert la convocatòria de l'11è concurs de cartells per trobar la imatge de la Festa Major d'aquest 2024.


Del 15 d'abril al 14 de maig, qualsevol persona pot presentar una proposta de cartell i optar al premi de 500 euros que s'endurà el guanyador/a.


La presentació de propostes es farà de manera telemàtica al correu de festamajorcascantic@gmail.com (assumpte: Concurs de Cartells FMCA 2024). Al mail cal indicar el pseudònim, telèfon de contacte, nom i cognoms de la persona o persones que presenten la proposta. Els cartells es poden presentar de manera individual o col·lectiva, sempre seguint les bases del concurs.


El disseny del cartell ha d'incloure un motiu al·lusiu al barri i ha de ser una idea original i inèdita. Es descartarà qualsevol proposta generada amb eines d’intel·ligència artificial com Dall-e, Midjourney, Stable, Diffussion i altres de similars. Els cartells s’han de presentar en un format de 21x42 centímetres.


El veredicte del jurat es farà públic a partir del 21 de maig de 2024. La Festa Major del Casc Antic 2024 se celebrarà del 20 de juny a l'1 de juliol.

Comments


Més Notícies
bottom of page