top of page

Recital de violí i piano


Nou concert de l'Associació Musical de Mestres Directors al Centre. Recital de violí i piano amb Alberto Reguera i Marc Piqué.


Dijous 25 d'abril del 2024, a les 20 h.

Auditori Cullell i Fabra

C. Sant Pere més Alt, 25.

Entrada lliure fins a completar aforament. Aportació voluntària.


Programa

MARIA THERESIA VON PARADIS - Sicilienne

W. A. MOZART - Sonata per a violí i piano en Sol Major Kv 301 (1778)

L. v. BEETHOVEN - Sonata per a violí i piano n.7 en do menor op.30/2 (1802)

R. SCHUMANN - Sonata per a violí i piano en la menor op.105 (1851)

Alberto Reguera és professor de violí al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Format al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, sota la tutela del mestre Gonçal Comellas. Ha desenvolupat una intensa activitat concertística en l’àmbit de la música de cambra i ha tocat en diverses orquestres i auditoris internacionals. Destaca la seva col·laboració amb el pianista i compositor Carles Cases. És membre fundador de Friedrich Piano Trio i de l’Orquestra UNESCO Barcelona, sota la direcció de Gonçal Comellas.


Marc Piqué és pianista del Cor Geriona de l’Auditori de Girona, amb el qual ha enregistrat tres discs i ha realitzat diverses gires arreu del territori. També forma duo amb el violoncel·lista Ramon Bassal. Compagina la seva activitat artística amb la tasca docent a l’Escola Municipal de Música de Girona. Format al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb la pianista M. Jesús Crespo i el Quartet Casals de música de cambra. Postgrau amb el professor Luiz de Moura Castro al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha estat premiat en diverses ocasions al Concurs de Joves Intèrprets de piano de Vilafranca del Penedès, el Concurs Eugènia Verdet i l’Arjau.

Comments


Més Notícies
bottom of page