top of page

Celebrem la Festa Major del Casc Antic


Del 22 de juny al 2 de juliol se celebra la Festa Major del Casc Antic i el Centre hi torna a col·laborar amb un seguit d’activitats que enguany es concentren principalment la darrera setmana de juny, coincidint amb Sant Pere. Us destaquem a continuació les activitats que organitzem:


- Diumenge 25 de juny, a les 19 h, la Coral Madrigalistes de Catalunya celebrarà el concert Glòria de Vivaldi i 6 Nocturns de Mozart a l’Església de Sant Pere de les Puel·les. Amb la col·laboració de l'Orfeó Tanit de Santa Coloma de Gramenet i l'orquestra 3 Nations Ensemble, la soprano Maëlys Robinne i a contralt Marta Roca. Aquí teniu tota la informació.


- Dimecres 28 de juny celebrarem la Revetlla de Sant Pere al Centre amb dos actes molt especials: la lectura dramatitzada de Ella i màquina, de Sergi Belbel, resultat del curs

de lectura dramatitzada dirigit per Roc Esquius al Centre; i la inauguració de

l’exposició dedicada al soci del Centre Xavier Doz. La representació teatral és a les 19 h a l'Auditori, i quan acabi farem la inauguració de l'exposició a la Sala Cafè.


- Dijous 29 de juny, a les 19 h, farem l'acte de lliurament del Premi Enric Martínez i Julià 2023 a l'equip del Programa de Teràpies Avançades CAR-T de l'Institut d'Oncologia de la Vall d'Hebron. Amb la presència dels consellers de la Generalitat Carles Campuzano i Manel Balcells.


- Divendres 30 de juny tindrem una nova edició del sopar al carrer de Festa Major, on només cal portar

el menjar i nosaltres hi posarem la diversió. Abans, a partir de les 18 h, farem una tarda de jocs al carrer, i a les 20 h. la coral A Little Note amenitzarà la vetllada amb un concert de música moderna. Després del sopar de carmanyola, ball de Festa Major davant del Palau de la Música.


- 1 i 2 de juliol: Representació de l'última obra de teatre d’aquest curs al Centre: El

pecado mortal de Clara Campoamor, amb direcció d’Albert Rodríguez. Ja es poden comprar les entrades.


- I finalment, diumenge 2 de juliol, Mostra de Dansa Catalana organitzada per l’Esbart l’Espiga d'Or. A les 11 h al passeig del Born.


Si voleu venir a la lectura del Pregó d'inici de la festa, serà el dijous 22 de juny a les 19 h al Centre Cívic

Sant Agustí. Bona festa major!!Comments


Més Notícies
bottom of page