top of page

Lliurament del Premi Enric Martínez i Julià 2023


Després de recollir les votacions i propostes dels socis i sòcies, el Centre Sant Pere 1892 ha decidit atorgar el Premi Enric Martínez i Julià 2023 a l'Equip del Programa de Teràpies Avançades CAR-T de l'Institut d'Oncologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron (VHIO).

 

L'acte d'entrega del premi serà el dijous 29 de juny, a les 19 h.

A l'Auditori Cullell i Fabra.

Carrer Sant Pere més Alt, 25. Barcelona.

 

L’acte inclourà una taula rodona amb el títol Missió càncer: Societat i ciència mèdica. Teràpies CAR-T. Amb el Dr. Pere Barba Suñol, director del Programa CAR-T del Servei d'Hematologia de la Vall d'Hebron i investigador del grup d'Hematologia Experimental de la Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO); i la Dra. Josefina Cortés Hernández, reumatòloga, investigadora principal de l’Unitat de Lupus de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR).


També comptarem amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, i del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.


El premi EMJ

El Premi Enric Martínez i Julià és un dels pocs premis a Catalunya creats des de la societat civil per premiar a personalitats, equips professionals i institucions que hagin destacat al llarg dels anys en la defensa activa dels valors humans i personals més universals. En un moment en què la societat sembla donar poca rellevància a valors com la solidaritat, l’ajuda discreta als més necessitats, la integritat personal i social, la lluita per la millora de la cultura i la ciència en tots els aspectes, l’ajuda desinteressada a éssers humans en risc, etc., es fa més necessari que mai reconèixer a aquells i aquelles que, de forma directa o indirecta, representen aquests valors i es converteixen un far per la resta de la comunitat. La tasca del Programa CAR-T del VHIO és, sens dubte, un d’aquests fars per tots els ciutadans i ciutadanes.

Comments


Més Notícies
bottom of page