top of page

YERMA


El Grup Artístic El Gall presenta...

YERMA

Autor: Federico García Lorca

Direcció: Toni Pérez Casado

DISSABTE 25 de maig de 2019 a les 21h.

DIUMENGE 26 de maig de 2019 a les 18h.

Yerma és un poema tràgic que narra el drama personal d’una dona (Yerma) al no poder fer realitat el seu desig d’engendrar un fill.

La seva fustració de no poder ser mare porta a Yerma a una bogeria, desencadenant així, un final tràgic.

PREU: Socis 6€ / No socis 10€ / Infantil fins a 15 anys 5€

Al Teatre GESPA. Carrer Sant Pere Més Alt, 25

Lorca, a partir del tema de l’infertilitat, fa una crítica dels estereotips de la societat rural de principis del segle XX.

Yerma és una obra plena de simbologia. El propi nom de l’obra, nom de la protagoista, ja es un presagi de la història. Yerma és sinònim de desolació, d’esterilitat.

Tots i cadascun dels personatges donen el ritme a l’obra i tots ells són els encarregats de crear un personatge no físic present en Yerma i que ajuda a crear atmòsfera i a ficar-te en la història, el silenci.

RESERVA D'ENTRADES: Les entrades es poden reservar anticipadament a la consergeria del Centre des de dues setmanes abans de la representació (presencialment, per telèfon al 932682509 o per correu electrònic a consergeria@centresantpere.com) Les entrades reservades es podran retirar fins a un quart d’hora abans de l’inici de l’obra. Passat aquest temps es posaran a la venda fins a completar l’aforament de la sala.

Més Notícies
bottom of page