top of page

ATEMPTATS CONTRA LA SEVA VIDA


La companyia de teatre "LES FELIPES" presenta...

ATEMPTATS CONTRA LA SEVA VIDA

a partir del text de Martin Crimp

Direcció: Joan Xancó

Interpretada per: Aida Badosa, Carles Cornet, Cris Nafria, Helena Sanglas, Marc Aragó, Albert Vidal, Charo Toribio i Mireia Pozo.

Col·laboració d'Ofèlia Carbonell (música en directe)

DISSABTE 13 d'abri de 2019 a les 21h.

DIUMENGE 14 de març de 2019 a les 18h.

PREU: Socis 6€ / No socis 10€ / Infantil fins a 15 anys 5€

Al Teatre GESPA. Carrer Sant Pere Més Alt, 25

Qui és l’Anne? És la pregunta que ressona al llarg de les 15 escenes independents que giren al voltant de 15 mirades sobre un personatge que no apareix mai a escena, sobre algú que podria ser una dona, o un arbre, o una extraterrestre, o una víctima de guerra, o una dona de

poder, una terrorista, fins i tot una obra d’art. O és l’Anne, en realitat, qualsevol de nosaltres?

Atemptats contra la seva vida és, en altres paraules, una reflexió sobre la destrucció de la identitat individual en un univers devorat pel capitalisme. Conduirem a l’espectador al centre d’aquesta reflexió a través de situacions molt diverses però amb una atmosfera comuna on ressonen conceptes com “incomoditat”, “agúnia”, “oportunitat” o “autodestrucció”. Per a fer-ho es portarà a terme una proposta dinàmica, en consonància amb el sacsejament

al qual estem sotmesos, dia rere dia, els qui participem en aquest sistema. Els qui diàriament cometem atemptats contra les nostres vides.

RESERVA D'ENTRADES: Les entrades es poden reservar anticipadament a la consergeria del Centre des de dues setmanes abans de la representació (presencialment, per telèfon al 932682509 o per correu electrònic a consergeria@centresantpere.com) Les entrades reservades es podran retirar fins a un quart d’hora abans de l’inici de l’obra. Passat aquest temps es posaran a la venda fins a completar l’aforament de la sala.

Més Notícies
bottom of page