top of page

Estrenem nova pàgina web


Fa temps que hi treballem i ja ho tenim aquí! No, no parlem del nou teatre i el nou auditori que tanta il·lusió ens fa estrenar. Els nous espais no són l'única novetat que arriben al Centre aquest setembre.

Des de l'Àrea de Comunicació us vam prometre fa dos anys una actualització profunda de la web del Centre i, per fi, ja la tenim en

funcionament!

El Centre es mereix els millors equipaments i

també les millors eines de difusió per fer arribar les nostres activitats a tots els socis, sòcies i a tothom qui vulgui saber qui som i què fem.

La nova web del Centre està construïda amb la plataforma Wix, que permet un disseny més visual i un accés més clar i intuïtiu a totes les seccions de la web. Aprofitant aquesta renovació, hem actualitzat i completat la informació dels espais de la casa, de totes les entitats que en formen part i la informació institucional del Centre. Ara que tenim dues joies com el nou teatre i el nou auditori, les hem de lluir i rendibilitzar!

Per això hem millorat l'apartat de gestions online. Ara es poden reservar i llogar sales directament des de la web, a més de donar-se d'alta com a soci i subscriure's al newsletter (butlletí electrònic). Aquesta serà una altra de les novetats, el nou servei de newsletter que iniciarem aviat.

El Butlletí en paper pren una rellevància especial dins la web del Centre. A l'apartat 'El Butlletí' podeu consultar online tots els números del butlletí publicats durant els últims anys. A més, també hi podreu llegir una selecció dels millors articles de cada número, en un intent per unir esforços i potenciar els continguts en tots els canals de comunicació del Centre.

En aquest camí, la nova plataforma web no serà res sense la col·laboració de tots vosaltres, i en especial de totes les entitats de la casa. Si tots aportem el nostre granet de sorra, podrem lluir amb orgull a través de la xarxa els nous espais del Centre i totes les activitats que hi donen vida.

Remena, mira i digues la teva. Encara hem de polir diverses cosetes i la teva ajuda és clau per seguir millorant dia a dia. Si detectes algun error en el funcionament de la web, si tens qualsevol suggeriment o aportació, fes-no-ho saber a comunicacio@centresantpere.com

Moltes gràcies, esperem que gaudiu de la nova web del Centre tant com dels nous espais que inaugurarem ben aviat!

Més Notícies
bottom of page