top of page

Tens un autor a la butxaca?


El Grup de Teatre Casinet Jove del Casal Font d'En Fargues presenta...

TENS UN AUTOR A LA BUTXACA?

Dissabte 1 de febrer de 2020 a les 20h.

Les noies del G.T. Casinet Jove presenten un trencaclosques per fer un joc interpretatiu conformat per diferents esquetxos que donen un resultat estrany.

A veure..., com ho explicaria jo perquè ho entengueu... És una comèdia tradicional, sí, però no gaire. Hi ha una directora, sí, però no dirigeix. Hi surten unes actrius, sí, però quasi no actuen. Hi ha una escenografia, sí, però a qualsevol cosa en diuen escenografia. Tenen un vestuari. sí, però per no anar despullades. Hi ha una il·luminació, sí, però per no deixar la sala a les fosques. També hi ha uns efectes especials, sí, perquè hi col3labora el públic.

Està claríssim que després d'aquesta explicació, crec que no entrareu a la sala. O potser sí! VOldreu veure com d'interessat és el treball d'aquestes joves, que s'han escarransit el cap escrivint unes historietes que, en clau d'humor, critiquen alguns tics de la societat actual. Veureu, des de la visió d'aquestes joves, com agraden al públic les xafarderies, fins a quin punt les històries de terror tenen grapa en la gent, com presentem un món ensucrat de princeses als nostres fills i, finalment, perquè els musicals entusiasmen al personal.

La raó del perquè de tot plegat són, en definitiva, les històries explicades dalt de l'escenari, les que fan gaudir el públic i aconsegueixen un somriure còmplice.

Entrada lliure amb taquilla inversa.

T'hi esperem!

Més Notícies
bottom of page