top of page

REI CARNESTOLTES i la seva... "Sardina"


La família i els amics preguen els acompanyeu en el seu esbojarrat comiat.

Dimecres 6 de març de 2019 a les 19h.

Per a totes les interessades, la vetlla tindrà lloc els dies 5 i 6 de març a la Casa dels Entremesos fins a les 19h del dia 6, d'on sortirà a comitiva mortuòria presidida per l?Arquebisbe de la diòcesi de Sant Pecari, el mossèn Carnòs Trempat i Fogós.

Les Germanes Cloïses de Sant Pere s'afegiran a la comitiva al seu pas pel Centre Sant Pere Apòstol, on llegiran el seu testament.

La comitiva finalitzarà el seu recorregut al Mercat de Santa Caterina, on es celebrarà una sardinada popular en homenatge als difunts i on farem les últimes poca-soltades abans no arribi la Quaresma, temps d'abstinència i de penitència que no va gens amb nosaltres.

Es prega acudir vestit de dol rigorós i plorar tot el que es vulgui.

Més Notícies
bottom of page