top of page

ROIG, espectacle d'homenatge a Montserrat Roig


El Centre acull per primera vegada a Barcelona l'espectacle ROIG, una iniciativa de la XTAC (Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya) per homenatjar la figura de l'escriptora Montserrat Roig en el 25è aniversari de la seva prematura mort.

L'espectacle és una combinació de música, interpretació i recitació de textos a càrrec de Mònica Lucchetti, Llúcia Vives i Carles Beltran.

Representació única el proper dijous 10 de novembre a les 8 del vespre.

Preu per socis: 6€ / No socis: 10€

Al renovat teatre GESPA del Centre Sant Pere Apòstol. (C. Sant Pere més Alt, 25)

Montserrat Roig, autora compromesa a molts nivells, forma part dels autors que, a l’entorn de 1970, van marcar un punt d’inflexió en la història de la literatura catalana. ROIG és un homenatge especial on, a més de fer divulgació de l’obra de l’autora, també hi ha records, olors, colors i emocions de la vida de Montserrat Roig.

L’actriu i directora de teatre Mònica Lucchetti, narra i descriu passatges plens de vida, d’intensitat i passió, d’amor a l’escriptura, de moments colpidors per la lluita contra les injustícies d’uns anys de turbulències socials i de canvis profunds. La cantant Llúcia Vives, interpreta cançons que li agradaven a l’escriptora. (Chanson francesa, poemes musicats o alguna cançó del seu amic Ovidi...) i ens entrega amb el talent del seu cant instants preciosos i plens d’emotivitat. El músic i compositor Carles Beltran ha volgut crear algunes notes pels textos de la Montserrat, on la música acarona la bellesa de la literatura de l’escriptora catalana.

Més Notícies
bottom of page