top of page

Visca les sortides culturals!

TENIM UNA CIUTAT FANTÀSTICA!

El cert és que mai deixaré de sorprendre’m de totes les activitats que el Centre ofereix, i que sovint he desconegut o ignorat durant un temps. Quan arriba el dia que els dono una oportunitat en gaudeixo molt i prenc nota a la meva agenda de les properes, per tornar-ne a gaudir!

És sorprenent que l’any 2015, trenta milions de turistes vinguessin a admirar la nostra ciutat però que molts de nosaltres no la sapiguem apreciar ni hàgim visitat alguns dels seus edificis i barris més espectaculars i curiosos.

Una de les activitats més interessants que cada mes el nostre Centre posa, de franc, a disposició de tots els seus socis i sòcies –i que potser no valorem prou– són les visites culturals de l’historiador Josep Maria Vilarrúbia. Es tracta de rutes guiades per diferents indrets de Barcelona, a les quals el senyor Vilarrúbia ens exposa espais i edificis fantàstics de la nostra ciutat, que sovint no hem visitat o en els quals mai no ens havíem fixat.

Aquest diumenge 2 d’octubre, amb uns quants incondicionals del mestre Vilarrúbia, vàrem anar a visitar el barri de la Ribera i el carrer Montcada, un indret espectacular, amb un seguit de palaus, anècdotes i llegendes molt divertits. Entrar en alguns patis d’aquests palaus medievals del carrer Montcada suposa entrar a uns escenaris històrics realment magnífics!

La pròxima visita guiada és el diumenge 6 de novembre, pel barri Gòtic, però per conèixer els seus racons menys visitats i més misteriosos, que molts de nosaltres segur que desconeixem. Ja tinc ganes que arribi per descobrir-los! Us animo a totes i a tots, a no quedar-vos a casa aquell diumenge al migdia, i venir a caminar i conèixer les llegendes i racons més desconeguts de la nostra ciutat. Segur que la visita no us decebrà!

Més Notícies
bottom of page