Visca les sortides culturals!

TENIM UNA CIUTAT FANTÀSTICA!

El cert és que mai deixaré de sorprendre’m de totes les activitats que el Centre ofereix, i que sovint he desconegut o ignorat durant un temps. Quan arriba el dia que els dono una oportunitat en gaudeixo molt i prenc nota a la meva agenda de les properes, per tornar-ne a gaudir!

És sorprenent que l’any 2015, trenta milions de turistes vinguessin a admirar la nostra ciutat però que molts de nosaltres no la sapiguem apreciar ni hàgim visitat alguns dels seus edificis i barris més espectaculars i curiosos.

Una de les activitats més interessants que cada mes el nostre Centre posa, de franc, a disposició de tots els seus socis i sòcies –i que potser no valorem prou– són les visites culturals de l’historiador Josep Maria Vilarrúbia. Es tracta de rutes guiades per diferents indrets de Barcelona, a les quals el senyor Vilarrúbia ens exposa espais i edificis fantàstics de la nostra ciutat, que sovint no hem visitat o en els quals mai no ens havíem fixat.

Aquest diumenge 2 d’octubre, amb uns quants incondicionals del mestre Vilarrúbia, vàrem anar a visitar el barri de la Ribera i el carrer Montcada, un indret espectacular, amb un seguit de palaus, anècdotes i llegendes molt divertits. Entrar en alguns patis d’aquests palaus medievals del carrer Montcada suposa entrar a uns escenaris històrics realment magnífics!

La pròxima visita guiada és el diumenge 6 de novembre, pel barri Gòtic, però per conèixer els seus racons menys visitats i més misteriosos, que molts de nosaltres segur que desconeixem. Ja tinc ganes que arribi per descobrir-los! Us animo a totes i a tots, a no quedar-vos a casa aquell diumenge al migdia, i venir a caminar i conèixer les llegendes i racons més desconeguts de la nostra ciutat. Segur que la visita no us decebrà!

Més Notícies

Centre Sant Pere Apòstol

Carrer Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona

T. 932682509

Horari d'atenció:

  • de 17 a 21'30 h. de dilluns a dijous

  • de 17 a 22 h. divendres i dissabtes

  • de 10 a 14 h. dilluns, dimecres i divendres 

info@centresantpere.com

© 2016 by Centre Sant Pere Apòstol.  

Disseny by sacdisseny.com