top of page

Lliurament del Premi Enric Martínez i Julià 2024

Després de recollir les votacions i propostes dels socis i sòcies, el Centre Sant Pere 1892 ha decidit atorgar el Premi Enric Martínez i Julià 2024 a Xamfrà, centre de música, dansa i escena del Raval per la participació i inclusió social.


L'acte de lliurament inclourà la taula rodona "Arts, diversitat i llenguatges compartits", amb la participació d'Ester Bonal (directora de Xamfrà) i Fàtima Ahmed (presidenta de l'Associació Intercultural Diàlegs de dona), i finalitzarà amb una copa de cava.

 

4a edició del Premi Enric Martínez i Julià: Dissabte 29 de juny, a les 18 h.

A l'Auditori Cullell i Fabra.

Carrer Sant Pere més Alt, 25. Barcelona.

Entrada lliure. Es prega confirmació d’assistència abans del 22 de juny.


Programa de l’acte


Benvinguda a càrrec de Carles Campuzano i Canadés, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.


Taula rodona: Arts, diversitat i llenguatges compartits. Amb Ester Bonal, directora de Xamfrà, Fàtima Ahmed, vicepresidenta de "Diàlegs de Dona", i Enric Martínez-Castignani, moderador. En acabar hi haurà una mostra de la feina que desenvolupa Xamfrà amb la participació d'un dels seus grups.


Lliurament del premi: a càrrec de Mireia Siles Planas, presidenta del Centre Sant Pere 1892.


Copa de cava.


El premi Enric Martínez i Julià

El Premi Enric Martínez i Julià, que arriba enguany a la quarta edició, és un dels pocs premis a Catalunya creats des de la societat civil per premiar a personalitats, equips professionals i institucions que hagin destacat al llarg dels anys en la defensa activa dels valors humans i personals més universals. En un moment en què la societat sembla donar poca rellevància a valors com la solidaritat, l'ajuda discreta als més necessitats, la integritat personal i social, la lluita per la millora de la cultura i la ciència en tots els aspectes, l'ajuda desinteressada a éssers humans en risc, etc., es fa més necessari que mai reconèixer a aquells i aquelles que, de forma directa o indirecta, representen aquests valors i es converteixen un far per la resta de la comunitat.


Premiats en edicions anteriors:

2023: Equip de teràpies CART-T (Hospital Vall d'Hebron).

2022: Sor Lucía Caram - Programa Invulnerables.

2019: Oscar Camps - Open Arms.Comments


Més Notícies
bottom of page