top of page

Espectacle BDC: 'Penjats'


Arriba el moment del circ i el clown en aquesta temporada de primavera del Barcelona Districte Cultural (BDC) al Centre. Penjats, del duet Los Colgados, és una història d'humor i amor molt particular perquè juga contra una força tan important com és la llei de la gravetat! Un espectacle dinàmic, divertit i sorprenent en què els objectes quotidians es transformen per convertir la realitat en un món poètic i entranyable, un espai on dos éssers dispars i penjats intenten relacionar-se.


Dissabte 30 de març del 2024, a les 19 h.

Al teatre GESPA.

Carrer Sant Pere més Alt, 25.


Totes les activitats del BDC són gratuïtes.

Reserva aquí les teves entrades (a partir del 18 de març)
Los Colgados

D'una part, Jade Morin, artista de circ que domina les tècniques d'aeri com corda, anella o teles. Nascuda al Canadà, va estudiar a l'École de Cirque de Montreal i treballat amb el Circ du Solei, Circ Eloize, Circ Starlight, Side Kunst Circus, entre moltes altres companyies.


I d'altra banda, Xevi Casals, actor de teatre gestual, clown i slapstick, que es va llicenciar en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i que ha treballat amb el Tricicle, Comediants o Los-Los, entre d'altres.


Junts formen Los Colgados l’any 2017, i la seva feina ha estat des del primer moment la de crear números unint el circ amb la comèdia. En diferents formats: de circ, de cabaret, amb espectacles curts o llargs tant en format de sala com de carrer. El 2018 comencen una gira de dos anys als cabarets GOP d'Alemanya amb l'espectacle ‘Bang Bang’ on creen dos números conjunts , La ‘Burrra’ i el ‘Manteau’. A l'estiu del 2022, fan una gira al Canadà amb els seus xous adaptats per al carrer actuant al Festival de Cirque du Montreal.


Comments


Més Notícies
bottom of page