top of page

Torna el Barcelona Districte Cultural!El 2024 arriba amb una nova edició del Barcelona Districte Cultural (BDC) sota el braç. Torna al Centre el circuit d’arts escèniques per gaudir d'espectacles de teatre, circ i música en directe. Aquest any, entre finals de febrer i principis d'abril, tindrem quatre espectacles per a tots els gustos.


Recordeu que totes les activitats són gratuïtes i que les entrades s'han de reservar a través del web del BDC. A continuació us deixem el calendari dels quatre espectacles que oferim al Centre:


Dissabte, 24 de febrer (19 h)

Little by Little. Marina BBFace & The Beatroots (música)


Dissabte, 23 de març (19 h)

Pòsit. MeriYanes Produccions (teatre). *Funció accessible

Dissabte, 30 de març (19 h)

Penjats. Los Colgados (circ)


Dissabte, 6 d'abril (19 h)

Las Cotton. Anita Maravillas (teatre)


*Les funcions accessibles inclouen les següents mesures:

  • Llengua de signes en català, amb una intèrpret que des d'un costat de l'escenari tradueix el text de l'obra o les lletres de les cançons.

  • Subtitulació: es projecten les lletres de les cançons o el text de l'obra al fons de l'escenari o a una bambolina del prosceni.

  • Bucle Magnètic, des de la taula de so s'envien tots els senyals (veu i música) també al bucle magnètic perquè arribin directament als audiòfons o implants coclears de les persones sordes o amb una disminució auditiva.
コメント


Més Notícies
bottom of page