top of page

CONCURS DE DIBUIX VAN GOGH


El Barcelona Districte Cultural obre una convocatòria per buscar una obra pictòrica d’inspiració en Van Gogh. Aquest concurs està lligat a les actuacions de la companyia Versus Teatre amb la seva obra Van Gogh, que formen part de la programació del cicle de tardor del 2021 del Barcelona Districte Cultural.

Les bases del concurs són:


1.- Hi pot participar qualsevol persona, major d’edat, sempre que publiqui la seva obra en obert i amb el hashtag correcte del centre cívic on participi.


2.- El participant es fa responsable de la seva publicació eximint el centre cívic i l’Institut de Cultura de Barcelona.


3.- Les convocatòries i els hashtags seran:

@centresantpere Centre Sant Pere ds. 06/11/21 dc. 27/10/21 dc. 03/11/21 #bdcVGsantpere


L’obertura de totes les convocatòries serà a les 10 h del matí i es tancarà sempre a les 24 h del dia indicat. Els concursos es faran públics a les xarxes dels centres cívics i a les pròpies del cicle Barcelona Districte Cultural.


4.- Cada centre escullirà el seu finalista i el donarà a conèixer el dia de la funció al mateix centre i a les seves xarxes socials.


5.- El 20 de desembre es donarà a conèixer el guanyador d’entre els 7 finalistes.


6.- El jurat de la gran final estarà format per: Modes Roda, Patrícia Campos i un/a membre de la companyia Versus Teatre.


7.- El premi serà un lot de productes professionals de dibuix i pintura, valorat en 200 euros.


Bases_VanGogh_ok
.pdf
Descargar PDF • 553KB

Comments


Més Notícies
bottom of page