top of page

Barcelona Districte Cultural: 'Bombolles de paper'


La segona proposta del Barcelona Districte Cultural al Centre aquesta tardor és l'espectacle Bombolles de paper, de Múcab Dans, que combina la dansa, la música i la interacció multimèdia. Una proposta visual i plàstica que juga amb la imaginació d'infants i d'adults i els transporta a un espai ple de possibilitats.


Dissabte 5 de novembre a les 19 h. L'entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.


Múcab Dans és una companyia de dansa que neix, entre Barcelona i Girona, amb la idea de crear espectacles pluridisciplinaris, tot barrejant les arts escèniques i visuals, per trobar un llenguatge propi en els seus treballs amb l'objectiu de fer arribar, al públic general, el llenguatge del moviment.


La companyia planteja les seves creacions tenint en compte la sensibilitat i l'experiència del públic general, per tal d’apropar-lo a una disciplina artística, la dansa, que moltes vegades els espectadors consideren llunyana o difícil. És per això que Múcab Dans treballa amb les noves tecnologies i el multimèdia com a element escenogràfic interactiu (sense abusar-ne) per donar una nova dimensió escènica, sempre al servei de la dramatúrgia i la coreografia, en la recerca d'una nova visió de la dansa i en la manera d'explicar coses.

Comments


Més Notícies
bottom of page