top of page

Torna el Barcelona Districte Cultural al Centre


Amb l’arribada de la tardor, torna al Centre el Barcelona Districte Cultural, el circuit d’espectacles professionals organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) que es pot veure de forma gratuïta al Centre.


Entre finals d'octubre i principis de desembre programem quatre espectacles de música, dansa, circ i teatre familiar en una sola funció gratuïta amb reserva prèvia. La reserva d'entrades es fa per internet tres setmanes abans de l’espectacle.


Aquesta tardor podreu veure els espectacles Vega (Càntut) el 28 d’octubre, Bombolles de paper el 5 de novembre, NUA (Radiografia d'un trastorn) el 24 de novembre i Sin Ojana el 2 de desembre. A continuació us fem cinc cèntims dels quatre espectacles.

Paula Grande i Anna Ferrer presentenVega, un disc que visibilitza les mares, les filles, les nenes i les joves de generacions passades i els dona veu. Es tracta de deu cançons que fan viure els textos i les històries de les dones d'abans, però amb peces ballables i actuals que enllacen tradició i modernitat. Aquest és el segon àlbum d’aquestes artistes. A partir del 10 d’octubre podreu reservar l’entrada.Bombolles de paper, de Múcab Dans és un espectacle que combina la dansa, la música i la interacció multimèdia, una proposta visual i plàstica que juga amb la imaginació de nens, nenes i d'adults i els transporta a un espai ple de possibilitats. Podreu reservar les entrades a partir del 17 d’octubre.

NUA (Radiografia d'un trastorn) és un monòleg d’Anna Perelló amb tocs d'humor i, alhora un diàleg amb el públic, que viu en directe una confessió, la revelació d'un secret, sense quarta paret ni xarxa. Aquesta producció de la Sala Flyhard neix de la necessitat de parlar d'un tema molt tabú, el trastorn de la conducta alimentària. A partir del 7 de novembre es podrà reservar l’entrada.
Acabarem aldesembre amb Sin Ojana, el primer espectacle de la jove companyia Chicharrón Circo Flamenco que és un cant a la llibertat, a la dona i a l'esdevenidor de la vida. Descobriu aquest espectacle, considerat una de les més noves i revulsives propostes del panorama circense i escènic nacional. Podreu reservar entrada a partir del 14 de novembre.


Podeu trobar més informació de les propostes i reservar les entrades al web del Barcelona Districte Cultural.

Comentarios


Més Notícies
bottom of page