top of page

Xerrades Òmnium: Barcelona, en una cruïlla

Òmnium Cultural de Ciutat Vella organitza tres xerrades per repensar Barcelona, el marc de L'hora del present, un espai de reflexió sobre temes d’actualitat. Les tres xerrades es faran a l'Auditori Cullell i Fabra del Centre, els dijous a les 19 h.


  • 29 de febrer: Barcelona i la sostenibilitat: mobilitat i energia. Amb Marc Belzunces, geòleg i periodista especialitzat en qüestions energètiques i mobilitat.

  • 7 de març: Cap on va Barcelona? La gentrificació a Ciutat Vella. Amb Itziar González, arquitecta i exregidora de Ciutat Vella.

  • 14 de març: Barcelona, capital de Catalunya: articulació de Barcelona amb l’àrea metropolitana i el país. Amb Manel Larrosa, arquitecte i exregidor d’urbanisme de Sabadell.

L'objectiu és parlar de quina ciutat fem, quina ciutat volem i quina ciutat necessitem. És a dir, estem fent la ciutat que volem i que Catalunya necessita? Les tres xerrades estan plantejades a partir de tres eixos bàsics: gentrificació, mobilitat i energia, i relació de la ciutat amb l’entorn metropolità i el país. Per a cadascun d’aquests eixos, una persona experta compartirà els elements necessaris per conèixer els problemes i les amenaces del model actual, però també les claus que ens poden ajudar a pensar en alternatives transitables.


Comments


Més Notícies
bottom of page