top of page

Vols fer teatre al Centre?Si tens ganes de fer més teatre, si no saps què fer els dimecres, si "sempre he volgut, però em fa vergonya", si t'agrada conèixer gent amb qui compartir aficions... aquesta iniciativa és per a tu! El 7 de febrer comencem "Això dels dimecres!".


"Això dels dimecres" és un projecte de teatre, per a totes les edats i nivells, on treballarem escenes, números musicals, maquillatge, etc. Obert a tots els socis i sòcies que tinguin com a objectius compartir aquesta meravellosa afició, aprendre junts i passar-ho bé.


Primera trobada el dia 7 de febrer al carrer del Rec. Per apuntar-se només cal tenir lliures els dimecres de 19:00 a 20:30 h. I disponibilitat per fer una representació al Centre d'allò que haguem treballat, durant les dates de la Festa Major de Sant Pere, a finals de juny.


Si voleu participar-hi, cal que envieu un correu electrònic a consergeria@centresantpere.com indicant nom i cognoms, mail i telèfon de contacte amb l'assumpte "Això dels dimecres". Us esperem al febrer!


Vanessa i Mari Cruz

Comments


Més Notícies
bottom of page