top of page

Teatre: 'Sopa de pollastre amb ordi' / 'Arrels'


El grup TelÓbert estrenarà el curs teatral amb la representació de dues obres: Sopa de pollastre amb ordi i Arrels. Una adaptació lliure dels textos d'Arnold Wesker. Direcció: Núria Torner i Àngels Fitó.


Tres funcions els dies 6, 7 i 8 d'octubre del 2023. Divendres i dissabte a les 21 h; diumenge a les 18 h.


Compra ja les teves entrades a la plataforma Entrapolis.


SINOPSI

Sopa de pollastre amb ordi, obra d’Arnold Wesker va ser escrita el 1956 i forma part d'una trilogia d'obres que representen diferents períodes de la vida de diverses famílies. Aquesta en concret, sobre una família jueva socialista de classe treballadora amb visió política d'esquerres i que representa una fita important en la història del teatre polític al Regne Unit. Al llarg de 20 anys, la seva obra representa la desintegració de la família Kahn, amb un rerefons d'esfondrament de la fe en el comunisme. I quan arriba al 1956, amb la invasió soviètica d'Hongria i el creixement d'un nou materialisme, Sarah es veu cada cop més aïllada en el seu brillant optimisme.


“Has de preocupar-te de les coses si no vols morir”


Arrels, en canvi, està ambientada l'any 1958, una època de trastorn en ple inici de l’era del consumisme en la postguerra, però en tot el que diu sobre les tensions de classe social i les famílies segueix vigent avui dia. La protagonista viu a Londres amb el seu promès, un socialista apassionat i protagonista de l'anterior obra de Wesker, Sopa de pollastre amb ordi, tot i que realment no hi pertany. En aquest relat, el retorn a casa d'una filla revela el buit de vides marcades per xafarderies tot pelant patates. Ella, lluita per trobar la seva pròpia veu i potser d'aquí a 10 anys formarà part del moviment de dones en revolució per no només pelar patates, fer entrepans i nadons.


“La poma no cau mai lluny del pomer”Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
Més Notícies
bottom of page