top of page

Teatre BDC: 'Pruna'


La primera cita del Barcelona Districte Cultural (BDC) al Centre Sant Pere arriba de la mà del Col·lectiu NINS, que presenta l'obra de teatre Pruna. Serà el dissabte, 28 d’octubre, a les 19 h.


Un conte barrejat de testimonis reals que ens mostra la realitat dels abusos infantils posant el focus en la societat i no en la víctima.


Totes les activitats del BDC són gratuïtes, però cal reservar entrades a través d'aquesta pàgina web. Les inscripcions es poden fer a partir del 16 d'octubre.

Pruna - Col·lectiu NINS Dues veus: la d’una nena, que es diu Pruna; i la d’una dona, que es diu Pruna i que té una vida normal, un entorn normal i alhora un secret que fa mal i destrossa per dintre. Pruna ens fa riure, emocionar-nos, però també, en algun moment, ens encongeix el cor. Ho fa amb poesia, amor i tendresa; amb música, objectes i llums; i amb tota la voluntat de contribuir a fer una societat millor. Espectacle recomanat per a més de 16 anys.


Pruna és una creació escènica impulsada pel Col·lectiu NINS, a partir d’una idea original de Laura Calvet, intèrpret al costat de Patricia Mendoza; en coproducció amb el GREC Festival de Barcelona. Direcció i dramatúrgia: Queralt Riera.

L’obra va obtenir, l’any 2019, el Premi Adrià Gual, amb el qual l’Institut del Teatre impulsa projectes d’escenificació que combinin qualitat, professionalitat i creativitat. El muntatge compta amb la complicitat de la Fundació Vicki Bernadet, referent en l’àmbit de l’atenció integral dels infants que són víctimes d’abús sexual.

コメント


Més Notícies
bottom of page