top of page

Taller de lectura dramatitzada amb Roc Esquius


El Centre organitza un taller de lectura dramatitzada a càrrec de l'actor, director i dramaturg Roc Esquius.


El text (que es pretén contemporani i no massa extens) es decidirà un cop es tanqui el grup per tal de fer una proposta a mida de les característiques i interessos dels seus integrants.


Dates: Els dissabtes 20 i 27 de maig de 10 a 14 hores. Sessió d'assaig abans de la representació.


Representació final: Dimecres 28 de juny, a l'Auditori Cullell i Fabra, coincidint amb la revetlla de Sant Pere.


Preu: 35 euros.

Grup màxim de 12 persones.

Apunteu-vos ja a la consergeria del Centre!


La lectura dramatitzada de textos teatrals és una manera d’investigar com a actors i actrius, des d’una altra banda. Amb aquestes sessions farem un treball de taula de comprensió, intenció i entonació, però també investigarem des d’un vessant més dinàmic construint personatges que puguin volar més enllà del paper! Posarem l’interès en com transmetre emocions a través de la lectura i assajarem una posada en escena diferent de la tradicional amb vestuari, que resulti atractiva pel públic i que vagi més enllà de la lectura en veu alta, jugant amb els diferents rols.


Roc Esquius

Nascut a Súria el 1982, és autor, director i actor. Llicenciat en Enginyeria informàtica a la UAB (2004) i en arts dramàtiques a l’Estudi Nancy Tuñón (2011), completa la seva formació a la Sala Beckett. Va treballar 10 anys a Davantis, una start-up d’intel·ligència artificial abans de dedicar-se al teatre.


Des de ben petit ha tingut una relació molt estreta amb el teatre. Va néixer i créixer entre Pastorets i tots els muntatges que feien al teatre del seu poble, al Foment Cultural de Súria.


Entre les seves obres destaquen iMe (2014), El Catalon d’una nit d’estiu (2015), Mars Joan (2015), Els pastorets de la Martina (2016), Claqué o no (2017), Sàpiens (2017), ELI (2018), Likes (2018), L’Altre (2019), Angle Mort (escrita amb Sergi Belbel, 2020), Els Pastorets de casa nostra (2020) i Els Rapinyaires (2022).


Les seves obres han estat estrenades a Barcelona i se n’ha fet gira de la gran majoria. Han

comptat amb la direcció de Sergi Belbel, Antonio Calvo, Lluís Elías, Nelson Valente i ell mateix.

Ha dirigit muntatges teatrals d’altres autories i és creador i guionista de ficcions audiovisuals.


L’autor combina la dramatúrgia i la direcció amb la interpretació, tant de teatre, com d’audiovisual, i també amb la formació pedagògica, com a professor regular de muntatge teatral, d’interpretació i de dramatúrgia. També duu el seu propi espai d’investigació teatral. Actualment viu al barri del Clot, a Barcelona.

Comments


Més Notícies
bottom of page