Sopar de teatre


La comissió de teatre us convida al sopar de teatre del Centre Sant Pere. Serà el divendres 30 de setembre, a partir de les 20.30 hores. Hi haurà diverses activitats i sorpreses per amenitzar la vetllada.


Inscripcions fins al 27 de setembre a consergeria, presencialment o per mail (cal especificar entre adults i infants).


El sopar serà de tipus 'pongo' i hi haurà un concurs per triar el millor plat. Tothom ha de portar alguna cosa de menjar, i aquelles persones que vulguin participar al concurs han d'identificar el plat amb un nom original. L'elecció del guanyador serà per votació popular.


Presentació de la temporada de teatre

Els directors i directores de les obres de la propera temporada teatral 2023 tindran uns minuts per presentar la seva obra i explicar-nos per què l'hauríem d'anar a veure. Les presentacions es faran en tres blocs durant el sopar.


Impro xou

Després del sopar es farà un xou d'improvisació. Es posaran dues urnes a l'entrada: una per als noms de tothom que hi vulgui participar i una altra per a les propostes de temes. Després del sopar el mestre de cerimònies extraurà 2 o 3 noms d'una urna i 2 o 3 temes de l'altra a l'atzar. Els actors i actrius escollits hauran de pujar a l'escenari i improvisar un esquetx d'uns 5 minuts sobre aquell tema. Hi haurà material de vestuari i atrezzo disponible.


Premis Sant Pere de teatre de la temporada 2021-2022

Per votació popular, mitjançant papereta i urna, s'escolliran els millors projectes de la temporada passada. Hi haurà quatre categories:

  1. Millor obra

  2. Millor actuació

  3. Millor escenografia

  4. Millor vestuari

No us perdeu aquesta gran festa del teatre del Centre!

Més Notícies