top of page

Rècord històric de públic als Pastorets


Enguany una seixantena d'actors i actrius han pujat dalt de l'escenari per representar l'obra més emblemàtica i amb més història del Centre i del teatre amateur català: Els Pastorets.


Hem comptat amb la participació del grup infantil de teatre, de socis i sòcies que no fan normalment teatre, dels "teatrerus" habituals de totes les edats, d'algun missatger arribat directament del llunyà orient... I també amb la col·laboració de tècnics, famílies, Kukumku (tabalers), tramoies i modistes.

Tothom unit, com un gran trencaclosques, per compartir aquesta màgia nadalenca tan nostra.

Amb tot això i una magnífica posada en escena, l’èxit estava assegurat, i així ha estat. En quatre dies de representació s’ha batut el rècord absolut d’assistència de públic en uns Pastorets. En total, 569 persones han vist l'obra. D'aquestes, 333 (gairebé un 60%) eren de fora del Centre Sant Pere; 115 eren socis; i el més important i també de rècord, 121 eren nens. Això s'explica, probablement, per l’augment de canalla que, aquest curs, ha tingut el teatre infantil del nostre Centre.


Per tot plegat, celebrem que els Pastorets han estat un gran èxit i han donat una visibilitat important al Centre Sant Pere 1892. Un èxit que també és un reconeixement a la feina feta en aquests Pastorets. Felicitats a tots els implicats!

*Totes les fotos són de @Marti1610

Comments


Més Notícies
bottom of page