top of page

Exposició: L'Art del Silenci

Mostra de dibuixos de Mónica Manils Siles, alguns dels quals a partir d’obres de Chordi Siles.

Sala Cafè. Carrer del Rec, 21-23. Fins a principis de juliol.


Presentació de Mónica Manils Siles

Des de petita ja dibuixava, i se'm donava molt bé. Després, amb els anys, vaig començar a dedicar-me a la fotografia perquè m'agradava molt i d'alguna manera em va allunyar del dibuix. A través de la fotografia plasmava cares, expressions, ulls i l'essència de les persones (que era el que més m'agradava).


Amb el temps i gràcies a la pandèmia em vaig adonar que l'art era tant o més important que altres coses que havia fet fins aleshores. En tenir tant de temps, vaig començar a dibuixar de nou i a pintar, ja que no ho havia fet tant de més joveneta. En sentir-me tan bé i experimentar que els dibuixos transmetien una llum especial, m'hi he anat bolcant cada cop més fins a l'actualitat que ja ho faig com una feina. El fet de veure que el que plasmava a la fotografia ho podia fer amb els meus dibuixos, em va il·lusionar moltíssim i això em va fer sentir encara millor. A través de les pinzellades podia de nou sentir-me realitzada i expressar el meu art per arribar als altres. D'aquesta manera he pogut créixer com a persona, a més de desenvolupar-me en el món de l'art en què exposo la meva manera de pintar, i el millor de tot, com arribar als altres amb el que vull expressar.


Commentaires


Més Notícies
bottom of page