top of page

Espectacle BDC: 'Solo'


L'espectacle Solo de la companyia Roi Borrallas arriba al Centre gràcies al Barcelona Districte Cultural (BDC).


Es diu que l’hàbitat natural de qualsevol pallasso és l’escena, el lloc on es troba amb les rialles del públic. Però què passa quan el pallasso està sol al seu camerino, on persona i personatge es mesclen? On es confon l’escenari amb la realitat? Aquest espai privat és la frontera on té lloc Solo.


Divendres 3 de novembre, a les 19 h.


Totes les activitats del BDC són gratuïtes, però cal reservar entrades a través d'aquesta pàgina web. Les inscripcions es poden fer a partir del 23 d'octubre.


Solo - Cia. Roi Borrallas


Les idees i les bogeries del pallasso sorgiran en la soledat d’un camerino que és en realitat l’escenari de l’humor i la imaginació. Allà, l’artista combinarà títera, manipulació d’objectes i màscares a la recerca de la comicitat. L’espectacle Solo va ser presentat al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, i ha estat guardonat amb el Premi Zirkòlika com a millor espectacle de pallassos del 2022 i el Premi FETEN com a millor actor 2022.

Amb només 15 anys, Roi Borrallas comença a fer teatre, i amb 21 debuta com a pallasso en un circ tradicional. Allà aprendrà aquest art, i coneixerà a altres artistes del circ i altres companyies amb qui crearà espectacles i guanyarà alguns premis. La seva trajectòria multidisciplinària el portarà a circs com el Deros o el Roncalli i a festivals de tot Europa.


L’any 2010 guanya el premi del jurat en el festival OFF de les festes del Pilar de Saragossa amb el seu solo-show de màgia estúpida Traga Tiérrame, i el 2012 crea l’espectacle de circ La Bella Tour.

コメント


Més Notícies
bottom of page