top of page

El Centre celebra el Dia Mundial del Teatre


El 27 de març és el Dia Mundial del Teatre. El Centre participarà en la celebració que es farà el dia abans, el diumenge 26 de març, organitzada per la Coordinadora de Barcelona de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.


A banda dels discursos institucionals i de llegir el manifest del Dia Mundial del Teatre, es representaran 11 obres curtes (d'uns 10 minuts cadascuna) per part de diferents grups de teatre de Barcelona.


Diumenge 26 de març, a les 17 h.

Ateneu Adrianenc. Carrer Andreu Vidal, 7, a Sant Adrià del Besòs.


El Centre Sant Pere 1892 estarà representat pel Grup TelÓbert, que presentarà un petit extracte de l' obra Red Pontiac, escrita per Pere Riera. Es tracta d'una comèdia àcida i vibrant que porta al límit un desmitificador retrat de la mare perfecta. És una comèdia farcida de diàlegs punyents que fan miques l’estereotip de la mare tendra i abnegada.


Es tracta de dues mares que, mentre els seus fills juguen al parc, s’embranquen en una discussió i acaben confessant els secrets més indignes d’una mare exemplar, on s’explora el caire més tèrbol de les relacions humanes.


L'entrada és lliure i serà una bona ocasió per veure teatre i conèixer altres grups amateurs de Barcelona i celebrar junts el Dia Mundial del Teatre.

Comentarios


Més Notícies
bottom of page