top of page

Curs d'iniciació al descens de barrancs

L'Espeleo Club Muntanyenc Barcelonès organitza un curs d'iniciació al descens de barrancs. Nivell 1: company de grup. Formació teòrica i pràctica entre el 6 al 20 de juny. Les places són limitades, nombre màxim 10 persones. Data límit d’inscripció: 30 de maig del 2024.


Preu: Socis de l'ECMB 90 euros / No socis 170 euros. Inclou: classes teòriques i pràctiques, documentació, material tècnic individual i col·lectiu, quota del club, assegurança i llicència bàsica de la Federació Catalana d’Espeleologia. No inclou: Despeses de desplaçament, manutenció i pernoctació (si s’escau).


Inscripcions: Es poden fer presencialment els dijous de 19.30 a 21 h al Centre Sant Pere (c. Rec 23). També per via e-mail emplenant un formulari. A info@ecmbarcelones.com i espeleoclubmb@gmail.com

Es validarà la inscripció adjuntant el justificant de pagament del curs al compte del club:

ES97 3025 0026 7914 0001 8596


Requisits: edat mínima 16 anys amb autorització dels tutors. No cal experiència prèvia en esports d’aventura.


Un dels darrers paradisos a la Terra es troba als canyons i engorgats, llocs de difícil accés on podem experimentar la sensació de recórrer paratges insòlits d’una bellesa fora del comú, rapelar cascades de l'estrepitosa força i contemplar paisatges únics esculpits al llarg de milions d’anys.


Aquest curs consisteix en un programa de sessions pràctiques i teòriques per adquirir el nivell tècnic adequat per progressar per un barranc de forma autònoma (company de grup) amb respecte pel medi natural i coneixent les normes bàsiques de seguretat. Els membres de l'Espeleo Club Muntanyenc Barcelonès tenen una

àmplia experiència en cursos de descens de canyons. Fa més de 40 anys que han anat transmetent els coneixements sobre el món subterrani al nostre club, practicant activitats d’alt nivell tant a nivell esportiu com exploració. Et convidem a viure l’experiència i a endinsar-te a una aventura inoblidable!

Comments


Més Notícies
bottom of page