top of page

Cor Diaula: La Mort i la Primavera


El Cor Diaula porta al Centre el concert La Mort i la Primavera. Amb direcció de Blanca Martí, Llum Colomer al piano i Josep Vila com a narrador.


Dijous 25 de maig del 2023, a les 20 h.

Auditori Cullell i Fabra.

Carrer Sant Pere més Alt, 25.

Entrada lliure amb aportació voluntària.

Organitza: Associació Musical de Mestres Directors


LA MORT

Music for the Funeral of Queen Mary Henry Purcell (1659-1695)

Funeral Ikos. In memory of E.T.C. John Tavener (1944-2013)


LA PRIMAVERA

The Sprig Of Thyme John Rutter (1945)


Cor Diaula

El Cor Diaula es va fundar, l’any 1991, en el si del Centre d’Educació Musical Diaula a partir d’un grup de pares d’alumnes del Centre. Al llarg dels anys, el cor ha pres una dimensió més gran i ha anat incorporant nous cantaires amb l’interès comú de gaudir del fet de cantar amb un treball rigorós i disciplinat. Actualment consta de 29 membres.


El seu repertori, tant de l’àmbit de la música profana com de la religiosa, inclou estils diversos com ara música popular d’arreu del món i repertori clàssic i romàntic. El cor ha col·laborat en molts actes de la ciutat i ha actuat en algunes de les seves sales més emblemàtiques (Palau de la Música Catalana l’Auditori, l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, les esglésies del Pi i Sant Just i Pastor, la Cova del Drac i la Casa Elizalde). Ha actuat també en diversos indrets de Catalunya, així com en diversos països europeus, participant en trobades i intercanvis amb diferents grups corals. Cal destacar la interpretació d’obres com el Magnificat de J. Rutter, el Gloria d’A. Vivaldi, la Misa Criolla d'Ariel Ramínez i l’estrena de les Cantiones Sacrae de Johan Duijck.


Blanca Martí

Nascuda el 1993 a Barcelona, Blanca Martí es gradua en Interpretació de Cant Clàssic el 2018 al Conservatori del Liceu, sota el mestratge d'Oriol Rosés. En la seva activitat professional actual combina la participació en projectes com els cors pilot de la FCEC i de l’Esmuc; en produccions puntuals amb el Cor de cambra del l’Orfeó Català; amb la docència als Amics de la Unió de Granollers, a l’Associació El Cor Canta i amb la direcció de les corals Novaura, Lonxe da Terra i el Cor Diaula.

Comments


Més Notícies
bottom of page