top of page

Concert Orquestra de Jazz de la Universitat d'Ashland
El Centre acollirà un dels concerts de la gira europea de l'Orquestra de Jazz de la Universitat d'Ashland. La formació dels Estats Units interpretarà una barreja de seleccions del Great American Songbook, així com una selecció conjunta amb la participació del cor A Little Note.


Dimarts, 5 de març, a les 20 h.

Al teatre GESPA

Carrer Sant Pere més Alt, 25.

Entrada gratuïta.


A través dels seus 48 anys d'història, l'Orquestra de Jazz de la Universitat d'Ashland (AUJO) ha sorprès constantment el públic amb el calibre de les seves actuacions i l'energia única que creen els seus integrants. Ha participat i ha guanyat diversos festivals de jazz universitaris a la Universitat de Louisville, Elmhurst College, la Universitat de Notre Dame i el Festival de Jazz de Villanova University. Anualment, AUJO acull el Festival de Jazz de Maplerock en el qual actuen juntament amb músics de jazz de fama internacional.


El director, Scott Garlock, també és el director executiu de l'Orquestra de Jazz de Cleveland. Té més de 100 enregistraments i ha actuat amb The Who, Tony Bennett, Cheap Trick, The Temptations, Peter Cetera, Sarah Vaughan i moltes altres personalitats del jazz. El Dr. Garlock porta grups de jazz a Espanya des de 1992, i els seus grups del Knox College i l'Ashland University han actuat a les sales més importants de Barcelona, com ara el Palau de la Música, Jamboree o la Cova del Drac.

Comments


Més Notícies
bottom of page