top of page

Concert: Musetta Ensemble

L'Associació Musical de Mestres Directors porta al centre un concert del grup neerlandès Musetta Ensemble, que adapta peces d'òperes i musicals per produir actuacions "de butxaca".


Musetta Ensemble interpretarà obres de Cosi fan tutte (W. A. Mozart), Carmen (G. Bizet), Faust (C. Gounod), Die Fledermaus (J. Strauss jr), El Fantasma de l’òpera (A. Ll. Webber) i A Little Night Music (S. Sondheim), entre d’altres. Donada l'ocasió, el grup també interpretarà obres de Manuel de Falla de Siete Canciones Populares Españolas i El Amor Brujo.


Els membres de Musetta Ensemble són: Ashley Stapelfeldt, soprano, Mónica Rollings, flauta i piccolo, Rebeca Romera, clarinet, Almudena Curros, clarinet Baix i Toni Inglés, piano.


Dimecres 20 de març del 2024, a les 20 h.

Auditori Cullell i Fabra

C. Sant Pere més Alt, 25.

Concert amb taquilla inversa.


Musetta Ensemble escriu els seus propis arranjaments musicals i els fa a mida per apropar la música de cambra i l'acompanyament vocal. Les partitures originals són estudiades a fons amb l'objectiu de ser organitzades en un format que s'ajusti als seus instruments, mantenint alhora la integritat de la música original. Així, es fa que aquesta música sigui més accessible per tothom i permet que el públic visqui una experiència musical alternative i alhora plena.


Comments


Més Notícies
bottom of page