top of page

Concert de joves talents d'Ucraïna


L'Associació Musical de Mestres Directors organitza un concert de joves talents, amb dues nenes originàries d'Ucraïna que es van traslladar a Barcelona fugint de la guerra.


Sofia Volovyk (10 anys) i Daryna Pytel (7 anys) són dos casos d'extraordinària precocitat musical. No únicament per la seva facilitat i talent amb violí i el piano, respectivament, sinó i sobretot, per una rara capacitat de comprensió del fet musical i el gaudi que d'una manera natural desprenen les seves interpretacions. Ara estudien a l'Acadèmia Internacional de Música de Barcelona sota el mestratge de Natalia Borysyuk i Melani Mestre, respectivament.


Recital de Sofia Volovyk (violí) i Daryna Pytel (piano).

Dijous 27 d'abril del 2023, a les 20 h.

Auditori Cullell i Fabra.

Entrada lliure amb aportació voluntària.


Obres de Johann Sebastian Bach, Arcangelo Corelli, Myroslav Skoryk, Dmitri Xostakóvitx, Frederic Chopin i altres.

Daryna Pytel, piano (7 anys)

Natural de Vínnitsia (Ucraïna), va començar els seus estudis a la seva ciutat natal i després els va continuar a Kíiv. Amb només 7 anys, es trasllada a Barcelona com a refugiada, on continua els estudis de piano amb el professor Melani Mestre a l’Acadèmia Internacional de Música de Barcelona, i de solfeig amb la professora ucraïnesa Oleksandra Pershyna.


Sofia Volovyk, violí (10 anys)

Nascuda a Kíiv (Ucraïna), comença els estudis musicals a l’escola de talents de la capital ucraïnesa. A l’edat de 9 anys es trasllada a Barcelona com a refugiada, on continua els estudis de violí amb la professora ucraïnesa Nataliya Borysiuk a l’Acadèmia Internacional de Música de Barcelona, i de solfeig amb la professora ucraïnesa Oleksandra Pershyna. Actualment cursa estudis a l’Escola Oriol Martorell de Barcelona.

Comments


Més Notícies
bottom of page