top of page

Trio Güell (Festival Internacional de Piano de Barcelona)


L'última cita del Festival Internacional de Piano de Barcelona al Centre és amb el Trio Güell (violí, violoncel i piano). Sonates dels genis clàssics: obres de Brahms i Beethoven.


  • Dijous 9 de maig del 2024 (20 h). A l'Auditori Cullell i Fabra (carrer Sant Pere més Alt, 25).


La primera edició del Bcn Piano Fest ofereix una vintena de concerts de piano en diversos espais icònics i centres culturals de la ciutat.El Festival Internacional de Piano de Barcelona


La direcció artística del festival està a càrrec dels pianistes Lluís de Arquer, Eduard Fontbona i Melani Mestre. Aquesta iniciativa, definida pels organitzadors com a "underground", neix amb la intenció d'oferir una alternativa de gran envergadura i qualitat que pretén descentralitzar i diversificar l'oferta musical habitual de la ciutat.


La programació inclou tant recitals de piano en solitari com concerts de música de cambra i amb orquestra, en col·laboració amb formacions locals com l'Orquestra Filharmònica Ibèrica, la Jove Filharmònica Catalana (JOFICAT) l'Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, el Trio Korena, el Trio Güell, el Granados Piano Trio, el Duo Shafran i el Trio Marmat.Entre les propostes més destacades de la programació hi ha la interpretació d'El clavecí ben temprat, de J. S. Bach, a càrrec de la pianista nord-americana Erin Hales, la integral dels Nocturns de Chopin pel pianista monegasc Nicolas Horvath, el monogràfic de música ucraïnesa que interpretarà Violina Petrychenko, i les estrenes i reposicions d'obres de compositors catalans com Lluís Albert, Lluís de Arquer, i un programa de sonates catalanes del segle XVIII. A més, s'han programat tres concerts en homenatge a figures del pianisme català: Alicia de Larrocha, Ramon Coll i Rosa Sabater.


A banda del Centre Sant Pere, els altres espais que participen en aquesta primera edició del festival són el Reial Cercle Artístic, el Teatre de Sarrià, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, els Lluïsos d'Horta, La Casa dels Músics i el Centre Cívic Can Deu.

Comments


Més Notícies
bottom of page