top of page

Concert BDC: Marina BBFace & The Beatroots


Ja tenim aquí la primera cita amb el Barcelona Districte Cultural (BDC). Que tothom es prepari que arriba amb força un huracà de soul i funk! Marina BBFace & The Beatroots torna després d'un llarg silenci per presentar en directe el seu nou treball discogràfic, Little by Little, amb moltes ganes de menjar-se el món.


Marina BBface és la veu del grup; Alex Zayas, la guitarra; Oriol Pidelaserra, els teclats; Joan Vigo, el baix i Marc Benaigues, la bateria.


Dissabte 24 de febrer del 2024, a les 19 h.

Al teatre GESPA.

Carrer Sant Pere més Alt, 25.


Totes les activitats del BDC són gratuïtes.Marina BBFace & The Beatroots

La sortida al mercat l’any 2014 del primer EP de Marina BBFace & The Beatroots, Time To Begin, és el punt de partida d’aquesta formació d’impecable directe, amb un estil propi, tot i beure de diferents i clares influències.

La banda està formada per la Marina BBFace, excantant de The Pepper Pots, i per membres de Cardova, Sol Lagarto i Chocadelia Internacional.

Al 2016, amb l’àlbum Still Beating, es van consolidar com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra i el 2017, van llençar How Far You Can Go, un set polzades en una edició limitada en vinil, amb el qual van rodar per tota la península amb molt bona acollida i aforaments complets.Comments


Més Notícies
bottom of page