top of page

Club de lectura nocturn 5 de novembre


La llibreria On the Road, del carrer Verdaguer i Callís, organitza cíclicament un club de lectura nocturn al Centre obert a tothom qui hi vulgui participar.


La sessió prevista pel 15 d’octubre s'ha hagut d'anul·lar.


La propera sessió serà el dissabte 5 de novembre, amb el llibre Memorias de una bearnik, de Diane di Prima. El punt de trobada és la llibreria On the Road a les 20.30 h.


El preu de l’activitat és de 14 euros i inclou una consumició. Per poder participar-hi, únicament heu d’apuntar-vos en aquest enllaç, que trobareu també en el compte d’instagram d’aquesta llibreria


També podeu seguir el perfil de la llibreria a instagram per estar al dia dels propers clubs de lectura i apuntar-vos-hi.


Memorias de una bearnik, de Diane di Prima

Vine a aquesta nit literària en què parlarem d'una gran història, una reivindicació del plaer, la llibertat i l'experimentació, que brilla de manera singular dins l'obra de la poeta nord-americana Diane di Prima. Lluny de ser unes memòries en un sentit estricte, Di Prima s'inspira en els vibrants anys de la seva vida a Nova York, a la dècada dels cinquanta, durant l'emergència del moviment Beat, i els porta cap a una ficció eròtica, salvatge i divertida.


Des de l'inici, on la protagonista es desperta després de la primera nit amb un desconegut, fins al final —quan s'uneix a una orgia en companyia d'Allen Ginsberg i Jack Kerouac—, la història de Di Prima és la d'una dona jove i independent que explora el món que l'envolta a través del sexe amb homes i dones, l'amistat, la literatura, el jazz i les drogues. Una atrevida i excepcional novel·la de creixement i formació tant sentimental com artística.

Comments


Més Notícies
bottom of page