top of page

Busquem gent gran del barri per a un projecte europeu!


Tens més de 65 anys i vius al barri? Et necessitem! El divendres 28 d'abril a les 17.30 h farem una reunió informativa sobre el projecte Engage4Change, una iniciativa a escala europea que a Barcelona es duu a terme a través de la Facultat de Psicologia de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull.


Aquest projecte, que actualment s’està duent a terme al barri de l’Eixample, vol estendre’s ara a Ciutat Vella i busca persones de més de 65 anys que visquin al barri i vulguin col·laborar en un procés de cocreació per dissenyar espais comuns al barri, pensats des de i per a la gent gran.

Per tot això es volen fer unes sessions de discussió i de descobriment del barri, un cop per setmana o cada quinze dies, depenent de la disponibilitat del grup. Les sessions seran d’una hora i mitja de durada, aproximadament, i el grup ha d’estar format per 8-12 persones. El divendres 28 d'abril a dos quarts de sis de la tarda els responsables del projecte vindran al Centre per poder explicar-lo millor. T’apuntes?


Comments


Més Notícies
bottom of page