top of page

Teatre BDC: 'La segona millor'


La segona cita amb el Barcelona Districte Cultural al Centre aquest 2023 és amb l'obra de teatre La segona millor, de Berta Giraud i Ester Villamor.


Què passa quan algú arriba al límit? Quan vol abandonar el ring, l’escenari, el quiròfan, la cuina, la botiga? Aquesta és la història d’una actriu que ho vol deixar, que no vol seguir intentant ser primera i s’ha cansat de ser segona.


Com captar aquest meravellós moment de rendició i fer-lo brollar i que desemboqui en llum de nou? Com navegar en els llimbs del no-res, de la pèrdua, i gaudir del viatge? Com fer-nos protagonistes?


Dissabte 25 de febrer, a les 20 h. Reserva ja les teves entrades gratuïtes a través del web del Barcelona Districte Cultural.

'La segona millor'

Com viure sent la segona millor? En un soterrani hi ha una dona plena de potencial i que ningú no veu. Sembla que assaja un paper i diu que serà el seu últim personatge. Somia amb espectadors per aquest darrer paper: el d'una protagonista de mentida. Una munió de veus parlen a través d’ella: són les segones millors que, com ella, sense saber-ho sustenten el món d'una manera discreta, poètica i necessària.


Ester Villamor Baliarda i Berta Giraut van coincidir com a ajudant de direcció i actriu de repartiment en diversos projectes teatrals. Fruit de la seva connexió van decidir treballar com a tàndem. La segona millor, el seu primer projecte, va ser guanyador de la beca Odisseu Eòlia i+D l’any 2021.Commentaires


Més Notícies
bottom of page