top of page

Barcelona Districte Cultural: temporada febrer-abril


Ja tornem a tenir aquí una nova temporada del Barcelona Districte Cultural, el circuit d’espectacles professionals organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Entre el 10 de febrer i el 22 d'abril, podreu gaudir al Centre de quatre espectacles gratuïts al Centre.


En aquesta ocasió seran dos espectacles de música i dos de teatre, tots en una funció única amb reserva prèvia. La reserva d'entrades es fa per internet a través del web del BDC.


Divendres 10/02: Carlos Sarduy, trio de jazz. 20 h.

Dissabte 25/02: La segona millor. Berta Giraud & Ester Villamor. 20 h.

Dissabte 25/03: Lumière. Txema Muñoz. 18:30 h.

Dissabte 22/04: El Mar Elèctric. Tori Sparks Band. 20 h.

Carlos Sarduy, trio de jazz


El so de l’artista cubà Carlos Sarduy és la trompeta i el seu terreny natural el bebop i la música afrocubana. Va néixer a La Habana, a Cuba, i a més de ser un espectacular trompetista i percussionista, també és un excel·lent pianista i compositor.


Va arribar al panorama musical europeu l'any 2008, ha tocat amb grans artistes i s'ha convertit en un músic reconegut i valorat en l'escena del jazz i en el món del flamenc, la música popular i la música moderna. És aclamat pel seu gran so i musicalitat, així com per la seva versatilitat artística.La segona millor (Berta Giraud & Ester Villamor)


Què passa quan algú arriba al límit? Quan vol abandonar el ring, l’escenari, el quiròfan, la cuina, la botiga? Aquesta és la història d’una actriu que ho vol deixar, que no vol seguir intentant ser primera i s’ha cansat de ser segona.


Com captar aquest meravellós moment de rendició i fer-lo brollar i que desemboqui en llum de nou? Com navegar en els llimbs del no-res, de la pèrdua, i gaudir del viatge? Com fer-nos protagonistes?


Lumière (Txema Muñoz)

Mai havia estat tan divertit haver d’esperar! Com si fos una pel·lícula de cine mut, Txema Muñoz desitja que arribi el tren.


I mentre espera, la seva imaginació anirà més enllà de l’estació on es troba: una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla el transportaran a un lloc màgic, entranyable i còmic en aquest espectacle màgicament familiar. Puges al tren?
El Mar Elèctric. Tori Sparks Band

No hi ha dos concerts de Tori Sparks Band que siguin iguals! I és que la líder de la banda és una força de la naturalesa a dalt de l’escenari. Nascuda a Chicago i formada a Nashville, la ciutat bressol del country, Tori Sparks fa més d'una dècada que viu a Barcelona.

L’espectacle El Mar Elèctric, amb arranjaments elèctrics de les cançons del disc El Mar és un homenatge i una celebració de la barreja de cultures i estils musicals -americà, espanyol, català, llatí, àrab, etc.- que han marcat 20 anys de carrera de la canant.

Comments


Més Notícies
bottom of page