top of page

ACTIVITAT DE NADAL AL CENTRE

El proper dimarts 22 de DESEMBRE de 19h a 20:15 h, al bar social del Centre, es farà una petita celebració.

Benvolguts socis, sòcies, amics i amigues,

ens alegra comunicar-vos una iniciativa d’uns socis i sòcies, que hem acollit amb il·lusió i que si té èxit tindrà continuïtat durant tot l’any.


Malgrat la situació excepcional en la que ens veiem immersos, ens han proposat fer una activitat Nadalenca d’una manera segura i

especial.


El proper dimarts 22 de DESEMBRE de 19h a 20:15h, al bar social del Centre, es farà una petita celebració on els socis i sòcies que vulgueu participar podreu fer una petita lectura, un poema o bé una cançó per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

COM PARTICIPAR?

  • Si vols fer la teva aportació artística/cultural, posa’t en contacte al següent mail: femcentre@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu per a programar la participació.

  • La lectura, poema o cançó haurà de ser d’un màxim de dos participants i d’una durada màxima de 10 minuts.

  • Si vols veure-ho, has de fer reserva al mail: consergeria@centresantpere.com Seguint el protocol de la Generalitat, la capacitat de la sala cafè serà d’un 30% i, per tant, només hi podran accedir 25 persones.

  • S’haurà de dur obligatòriament mascareta i es mantindran les distàncies de seguretat i les taules seran d’un màxim de 4 persones.

  • Si vols veure la celebració però no hi pots assistir, estigues atent a les nostres xarxes socials, perquè farem una connexió en directe perquè tots ho pugueu veure des de casa.Esperem poder fer una connexió virtual o presencial per a desitjar-nos molta màgia i molt bones festes.


Entres tots i totes, ens en sortirem!

Comments


Més Notícies
bottom of page