top of page

Gestió del Bar Social del Centre


El Centre Sant Pere 1892 està buscant una persona o equip de persones que s’encarreguin de portar el bar de l’entitat.


Situat al barri de Sant Pere, en un edifici de més de 125 anys d’història, el bar és concebut com un element fonamental de l’entitat, com a punt dinamitzador i lloc de trobada dels socis i veïns del barri.


La persona o persones encarregades del bar han de complir els següents requisits:


- Tenir experiència i/o coneixements en restauració i el carnet de manipulació d’aliments.

- Oferir un servei de qualitat i a preus assequibles.

- L’horari d’atenció serà, com a mínim, de les 17 h a les 22 h de dilluns a dissabte, ambdós inclosos. Els diumenges on hi hagi actes públics també haurà d’obrir fins a la finalització de l’esdeveniment.

- Tenir coneixement del català. Es valorarà el coneixement d’altres llengües.

- Presentar un projecte per escrit oferint una proposta de menú i de preus i de gestió del bar amb el currículum de la persona o persones que el gestionarà.

- L'adjudicatari/a del bar farà un pagament mensual al Centre de 300 euros, en concepte de cessió i ús d'espai i per contribuir a les despeses generals del local del bar, llevat del mes d'agost tancat per vacances.


La Junta Directiva del Centre realitzarà el seguiment del funcionament del bar, de la qualitat dels serveis oferts i l’eficàcia en la prestació dels serveis.


Sempre que calgui, les dues parts podran acordar modificacions o revisions de les condicions amb la voluntat de millorar el servei.


Per més informació pot consultar l’actual conveni de bar amb el detall de les condicions a la consergeria del Centre o bé demanar-ne una còpia per correu electrònic a info@centresantpere.com.


Si la persona necessita veure l’espai actual o parlar amb alguna persona de la Junta per resoldre dubtes pot sol·licitar-ho en el mateix correu.


Les propostes s’han d’enviar en el mateix correu electrònic amb l’assumpte Gestió del Bar del Centre i les dades de contacte de la persona.

Comments


Més Notícies
bottom of page