top of page

El llibre de Sor Lucía Caram, a la venda al Centre


Durant l'acte de lliurament del Premi Enric Martínez Julià, Sor Lucía Caram va portar al Centre alguns exemplars del llibre Invulnerables, una apuesta de éxito contra la pobresa infantil.


Com que alguns dels socis i sòcies estaven interessats en adquirir-lo però no portaven diners en efectiu, Sor Lucía Caram ens en va deixar alguns exemplars.


Aquest llibre és la crònica del naixement i l'esperit d'#Invulnerables, un projecte impulsat per l'entusiasme, el magnetisme i la il·lusió de sor Lucía Caram, que sorgeix de la convicció que superar la pobresa infantil és una causa a la qual ens hem de sumar tots: l'administració, les entitats socials, les institucions privades i la societat en conjunt. Cada pàgina és una invitació a unir-nos en un esforç comú: cercar solucions possibles i globals per garantir una educació integral de qualitat a tots els nens i nenes, i oferir oportunitats de creixement a les víctimes d'una realitat a la qual no podem donar l'esquena i que hauria de ser prioritat de tothom.


Podeu adquirir el llibre a consergeria per 20 euros. El preu de la publicació repercuteix en el projecte Invulnerables.

Comments


Més Notícies
bottom of page