top of page

Activitats de l’Espeleo Club Muntanyenc Barcelonès aquest 2023


L’Espeleo Club Muntanyenc Barcelonès ha publicat les activitats que realitzarà aquest 2023. Cada mes té previst fer una activitat d’espeleologia o de barranquisme en diversos espais de Catalunya.

L’11 i 12 de març es visitarà la cova del Gorner a la Vall del Conflent per fer espeleologia, el 22 i 23 d’abril s’anirà a la Sierra de Guara a fer barranquisme. També es farà barranquisme el 13 de maig al Pallars Jussà al barranc del Gurp mentre que el 3 de juny es farà una activitat d’espeleologia a Montserrat, als Pouetons de les Agulles.


El 8 i 9 de juliol també al Pallars Jussà es combinarà espeleologia i barranquisme. A l’agost, del 7 al 27 d'agost, es visitarà la Sierra del tendeñera en la 51a campanya d’exploració d’Arañonera.


Aquesta i molta més programació la podeu consultar en el programa en pdf.


Totes les activitats són obertes a tothom qui estigui federat i que hagi fet el curs d’iniciació nivell 1 d’espeleologia o barranquisme.


Si no teniu la formació, podeu posar-vos en contacte amb el club perquè us informin dels cursos que realitzen als correus info@ecmbarcelones.com i espeleoclubmb@gmail.com


Les sortides previstes poden modificar-se en funció de la meteorologia o el nivell dels participants.


留言


Més Notícies
bottom of page