top of page

BCN Districte Cultural - RISE (The Sey Sisters)


Arranquem la temporada de tardor 2019 del BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

amb un espectacle musical a càrrec de The Sey Sisters

RISE

Dimarts 8 d'octubre de 2019 a les 20h.

Carrer Sant Pere més Alt, 25 (Barcelona)

Entrada gratuïta! Reserva ja les teves invitacions aquí.

Yolanda, Kathy i Edna: totes tres dones, totes tres nascudes a Catalunya, totes tres negres, totes tres germanes. Yolanda Sey, Kathy Sey i Edna Sey, The Sey Sisters, són tres germanes negres nascudes a Osona que canten per reivindicar qui són: dones negres i filles de migrants,sí; però, també, catalanes. Amb ritmes gòspel i soul i de pinzellades de ritmes africans, The Sey Sisters aixequen les seves veus a Rise, el seu segon disc, que reuneix temes propis basats en vivències pròpies sobre els drets de les dones i dels col·lectius afro vivint aquí.

Més Notícies
bottom of page